27 March 2015

sudahlah............................

rasanya,saya sudah kehabisan akal.masalah terus melanda dan saya tetap tak boleh buat apa-apa selain berharap pada keajaiban.

ingatkan,kalau pun tidak ada ''yang kutunggu'' itu,saya boleh mencipta keajaiban sendiri,mungkin saya boleh cuba cari kerja dan hidup dengan kekuatan dan kebanggaan sendiri.

tapi,......saya tetap tidak mampu.penghalangnya terlalu besar.saya sudah cuba untuk tidak menghiraukannya.tapi ia tetap menghalang didepan saya.rupanya menjadi orang kurang upaya memberi kesan yang terlalu besar buat hidup saya.

saya tak tahu apakah penyelesaian masalah ini?semua jalan yang lebih lojik.........................terhalang............tetap terhalang.sungguh gila sekali.apa maknanya semua ini?

sebab inilah saya jarang buat post selama ni.tapi memandangkan tiada lagi apa-apa yang boleh dibuat,lebih baik saya habiskan lebih banyak masa untuk blog.lain kali saya tak akan pilih-pilih isu apa-apa lagi.merapu pun merapulah.

tapi,kalau boleh,yang tidak menyakitkan hati sesiapa.kalau bolehlah.....................................................................................................................................................................................................................

No comments:

Post a Comment